Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Τατσόπουλος: Ντράπηκα που έγινε Υπουργός ο Δημήτρης Καμμένος

Για αριστερο-ακροδεξία κυβέρνηση έκανε λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος ενώ δηλώνει πως ντρέπεται για την υπουργοποίηση του Δ. Καμμένου

tatsopoulos

Εναντίον της υπουργοποίησης του Δημήτρη Καμμένου τάχθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος και δεν το έκρυψε καθόλου, καθώς έκανε σχετική δημοσίευση εναντίον του νέου υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο λογαριασμό του στα social media.

Έγραψε σχετικά: ««Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους» σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αφορμή μία παλαιότερη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο κ. Καμμένος στον λογαριασμό του στο twitter.Τον περασμένο Ιούνιο ο τότε βουλευτής και σήμερα υφυπουργός των ΑΝΕΛ, είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία του Άουσβιτς και παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της χώρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)