Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Ταξιτζής «καρφώθηκε» πάνω σε μεταλλικό φράχτη στο αεροδρόμιο

Ο άτυχος άντρας έπαθε έμφραγμα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος

taxi-heathrow-crash

Ένας άτυχος οδηγός ταξί έπαθε έμφραγμα κατά την διάρκεια κούρσας και ξαφνικά το όχημα του βρέθηκε «καρφωμένο» στο κτίριο του Terminal 5 στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το μαύρο Volkswagen πρέπει να έπεσε πάνω στον μαύρο μεταλλικό φράχτη, σωριάζοντάς τον και στη συνέχεια να έπεσε με ορμή στον τοίχο του κτιρίου του terminal.

Σύμφωνα με μία εκπρόσωπο του αεροδρομίου, το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, κοντά στην είσοδο αφίξεων. «Συνέβη ένα δυστύχημα το πρωί με αποτέλεσμα να κλείσει μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας μπροστά από τις Αφίξεις. Τα δρομολόγιά μας ωστόσο δεν επηρεάστηκαν από το εν λόγω συμβάν», ανέφερε η εκπρόσωπος στην εφημερίδα Independent.

Ο ταξιτζής, που ήταν περίπου 60 ετών σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Χίλινγκντον όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυστύχημα έλαβε χώρα σε μία κακή συγκυρία για το Χίθροου, καθώς λόγω της πυκνής ομίχλης που καλύπτει σήμερα πολλές περιοχές της Βρετανίας, τουλάχιστον 45 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.

taxi-heathrow-crash-2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By