Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Tbi Bank: Καινοτόμες λύσεις BNPL πληρωμών

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και μπορεί πλέον να είναι προσβάσιμη σε όλα τα κανάλια

Η tbi bank ανακοινώνει το λανσάρισμα ενός νέου εναλλακτικού τρόπου πληρωμής BNPL σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, την τρίτη κύρια αγορά δραστηριοποίησής της μαζί με Ρουμανία και Βουλγαρία.

Από τον Ιούλιο, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν διαθέσιμη αυτή την καινοτόμο μέθοδο πληρωμής σε 100 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της tbi bank σε διάφορους κλάδους (από το συνολικό δίκτυο των 700 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Τράπεζας), που τους επιτρέπει να επιμερίσουν το ποσό της αγοράς τους σε 4 άτοκες δόσεις.

Για αγορές χαμηλής αξίας είτε σε ηλεκτρονικό ή σε φυσικό κατάστημα, η ευέλικτη λύση πληρωμών της tbi bank επιτρέπει στους καταναλωτές να μοιράσουν το ποσό της αγοράς τους σε 4 δόσεις δίχως να υποβάλουν αίτηση για έντοκο δάνειο και να επωφεληθούν από μια ευέλικτη επιλογή πληρωμής.

Ταυτόχρονα, το Buy Now, Pay Later βοηθά τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να απευθυνθούν σε ένα μεγαλύτερο κοινό καταναλωτών και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια σημαντική στροφή των καταναλωτών προς το ηλεκτρονικό εμπόριο και αλλαγή του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους και επιλέγουν να πληρώνουν. Καθώς οι αγορές στα φυσικά καταστήματα έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό, οι καταναλωτές σε όλες τις αγορές τους ζητούν ευέλικτες και γρήγορες μεθόδους πληρωμής όπως το BNPL. Προσφέροντας αυτή την καινοτόμο λύση τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και στις εξ αποστάσεως τηλεφωνικές πωλήσεις, δίνουμε στις επιχειρήσεις περισσότερα εργαλεία για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να θεμελιώσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους. Συγχρόνως, προσφέρουμε στους καταναλωτές μια πολυκαναλική κοινή εμπειρία και περισσότερες επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες των αγορών τους» ανέφερε ο Κώστας Τοβίλ, Επικεφαλής Ελλάδας της tbi bank.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και μπορεί πλέον να είναι προσβάσιμη σε όλα τα κανάλια.

Η tbi bank ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα πριν από τρεις μήνες, με την υποστήριξη κορυφαίων στρατηγικών εταίρων, όπως η Softelligence και η FintechOS, οι οποίες εξασφάλισαν τις ψηφιακές διαδικασίες και τεχνολογίες στη νέα αγορά.

Τις επόμενες ημέρες, η tbi bank θα ανακοινώσει στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους που θα προσφέρουν στους πελάτες τη λύση BNPL Αγόρασε Τώρα – Πλήρωσε Αργότερα`.

By