Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Telegraph: Αυτές τις βίλες αγοράζετε στην Ελλάδα εάν δίνετε έως 7,5 εκατ. ευρώ

Τις φθινοπωρινές προτάσεις της για όσους αναζητούν να αγοράσουν μία βίλα στην Ελλάδα και έχουν να διαθέσουν έως και 7,5 εκατ. ευρώ παρουσιάζει η στήλη Luxury της Telegraph.

Κέρκυρα

1 2

Με ιδιωτική μαρίνα και εύκολη πρόσβαση σε μία από τις ωραιότερες απομονωμένες παραλίες της Κέρκυρας,  η παραθαλάσσια  Avlaki Beach Villa  με τα πέντε υπνοδωμάτια προσφέρει ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, θερμαινόμενη πισίνα με υπερχείλιση και έναν ξεχωριστό ξενώνα. Πωλείται αντί 7,5 εκατ. ευρώ.

Μύκονος

1 vil5_0

Στον Άγιο Λάζαρο, κοντά στη χώρα της Μυκόνου, αυτή η βίλα με τα 6 υπνοδωμάτια προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στη Δύση του ηλίου πίσω από τη Δήλο. Έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί τη θέα από όλους τους χώρους της, ενώ κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του en suite μπάνιο και μπαλκόνι. Πωλείται αντί 6 εκατ. ευρώ.

Πόρτο Χέλι

1 2

Οι Amanzoe Villas έχουν σχεδιαστεί από τον Edward Tuttle, ως μέρος της οικιστικής ανάπτυξης γύρω από το ξενοδοχείο Aman. Η κάθε μία έχει τη δική της πισίνα, σέρβις από το Aman Resorts και πρόσβαση σε εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα του τένις, γυμναστήριο, σπα και βιβλιοθήκη. Είναι διαθέσιμες βίλες των δύο, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων, οι οποίες ξεκινούν από τα 3 εκατ. ευρώ.

Κέρκυρα ΙΙ

1 2

Η Kapari Bay Villa αποτελείται από την κυρίως κατοικία Myrtia, με έξι υπνοδωμάτια, μία ξεχωριστή βίλα, την Jacaranda, με τρία υπνοδωμάτια, μία γκαρσονιέρα και μία κατοικία υπηρεσίας. Πωλείται αντί 5,2 εκατ. ευρώ.

Μύκονος ΙΙ

1 2 3

Η Villa Morergo βρίσκεται στον κόλπο της Φτελιάς, διαθέτει πρόσβαση στην παραλία και ιδιωτική αποβάθρα. Το κτήμα περιλαμβάνει το δικό του αμπελώνα και οινοποιείο, ενώ είναι αυτάρκες, διαθέτοντας δική του ηλεκτρική γεννήτρια και δύο πηγάδια νερού. Η βασική κατοικία έχει πέντε υπνοδωμάτια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By