Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Τέλος ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος από την Folli Follie

Την παραίτηση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το Δ.Σ. της ανακοίνωσε η Folli-Follie, σημειώνοντας ότι έγινε αποδεκτή από το όργανο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σχετικά, «η Folli-Follie «ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Δ. Κουτσολιούτσος υπέβαλε στις 16.12.2019 την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Η Folli Follie Α.Ε.Β.Τ.Ε. και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου, όρισε δε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα την 19.12.2019, 15:00 μ.μ.».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, όπως έγραφε το ΝΜ, με απόφαση του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς την περασμένη Παρασκευή – η οποία ελήφθη κεκλεισμένων των θυρών – το ΔΣ κατέθεσε αίτηση προσωρινής διαταγής εναντίον της σημερινής διοίκησης της Folli Follie.

Tο δικαστήριο εξέτασε την αίτηση προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση δυο μελών –Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και άλλο ένα μέλος του ΔΣ– και έκανε δεκτό το αίτημα, οπότε θα εισέλθουν στο Δ.Σ. δυο νέα ανεξάρτητα μέλη με επιλογή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By