Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Tesla: Βάζει «λουκέτο» στα καταστήματα, στρέφεται στις online πωλήσεις!

«Πλέον θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα Tesla στις ΗΠΑ, απλά με ένα και μόνο τηλεφώνημα, μέσα σε ένα λεπτό. Σύντομα η ικανότητα αυτή θα επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο», δηλώνει η εταιρεία του Έλον Μασκ.

«Σήμα κινδύνου» για την κερδοφορία της Tesla έκρουσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της, Έλον Μάσκ.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο Μασκ προειδοποίησε πως η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να μην είναι κερδοφόρα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως οι ζημιές θα «φρενάρουν» στο πρώτο τρίμηνο και το δεύτερο τρίμηνο θα είναι και πάλι κερδοφόρο.

«Οι δηλώσεις του Μασκ σηματοδοτούν μια σημαντική μεταστροφή των προβλέψεών του, καθώς μέχρι πρότινος εμφανιζόταν βέβαιος πως η Tesla θα καταγράφει κέρδη κάθε τρίμηνο (αρχής γενομένης από το τρίτο τρίμηνο του 2018)», γράφει το Business Insider.

Ακόμη και τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μασκ είχε δηλώσει ότι ήταν «αισιόδοξος» και ότι ανέμενε πως η Tesla θα κατέγραφε οριακά κέρδη κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2019.

Τα «κακά μαντάτα» όμως για την Tesla και τον Έλον Μασκ δεν σταματούν εδώ…

Ο Μασκ ανακοίνωσε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Να βάλει «λουκέτο» σε μεγάλο αριθμό καταστημάτων και να στραφεί – σχεδόν αποκλειστικά – στις online πωλήσεις.  

«Πλέον θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα Tesla στις ΗΠΑ, απλά με ένα και μόνο τηλεφώνημα, μέσα σε ένα λεπτό. Σύντομα η ικανότητα αυτή θα επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο», τονίζει η αυτοκινητοβιομηχανία στην ανακοίνωσή της.

«Η στροφή μας στο μοντέλο των online πωλήσεων θα μας βοηθήσει να μειώσουμε τις τιμές των οχημάτων μας κατά 6% περίπου», σημειώνεται.

«Αυτό είναι το 2019. Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν μόνο online αγορές», δήλωσε ο Μασκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By