Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Θα πληρώνεις για να δεις μόνο τα τελευταία 5 λεπτά στο ΝΒΑ!

Όπως ανακοίνωσε ο ευρηματικός κομισάριος και οι συνεργάτες του, κάποια στιγμή οι φανς του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος θα μπορέσουν να βλέπουν τα τελευταία πέντε λεπτά ενός αγώνα πληρώνοντας μόνο για αυτά τη στιγμή που η εξέλιξη του εκάστοτε παιχνιδιού το επιτάσσει!!!

Ο Σίλβερ δήλωσε στο SportTechie πως η πρωτοποριακή αυτή κίνηση βρίσκεται στα σκαριά έτσι ώστε να αυξηθεί η ακροαματικότητα του ΝΒΑ με έναν άκρως σύγχρονο τρόπο δικτύωσης:

“Κάποτε πλήρωνε κάποιος για να βλέπει ολόκληρη τη σεζόν. Φτάσαμε στο σημείο που τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να το κάνει για ένα μοναδικό παιχνίδι. Νομίζω όμως πως θα φτάσουμε στο επίπεδο που να μπορεί κάποιος να πληρώσει μόνο για τα τελευταία πέντε λεπτά μίας αναμέτρησης, με ένα αντίτιμο διαφορετικό σε σχέση με όσο κοστίζει ένας ολόκληρος αγώνας”.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Μέσω των ειδοποιήσεων στο twitter ή άλλα μέσα (live εξέλιξη, άλλα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης) θα μπορεί κάποιος να βλέπει πως ένα παιχνίδι οδεύει προς συγκλονιστικό φινάλε ή ένας παίκτης πλησιάζει μία μεγάλη επίδοση καριέρας.

Θα λαμβάνει όποιος επιθυμεί την ανάλογη ειδοποίηση στο κινητό του και με ένα κλικ θα μπορεί να πληρώσει και να δει τα τελευταία πέντε λεπτά του εκάστοτε ενδιαφέροντα αγώνα.

eurohoops.net

(Visited 1 times, 1 visits today)