Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Θάνατος 25χρονου ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη: Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους, λέει η δομή όπου βρέθηκε νεκρός

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον θάνατο του 25χρονου ΑμεΑ τρόφιμου στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος». «Είμαι αποφασισμένη να φθάσω την υπόθεση μέχρι τέλους», δηλώνει η πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ, κ. Βασιλική Νάκου.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του 25χρονου ΑμεΑ, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της περασμένης Κυριακής (28.11.2021), η πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ κατέθεσε μήνυση, προκειμένου να διερευνηθεί, «αν συντελέστηκαν πράξεις που συνιστούν ποινικά αδικήματα».

«Μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του περιθαλπομένου μας, ως Πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος του ΚΚΠΠΚΜ ζήτησα τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αιτία του θανάτου, ενώ παράλληλα αιτήθηκα στο νοσοκομείο να μας δοθεί ο ιατρικός του φάκελος», σημείωσε η κυρία Νάκου.

Ξεκαθάρισε πως «η διοίκηση οφείλει να διαλευκάνει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό και να αποδώσει ευθύνες στους υπαίτιους». «Προσωπικά είμαι αποφασισμένη να φθάσω την υπόθεση μέχρι τέλους», διεμήνυσε.

Παρακολουθήστε στο βίντεο του GRTimes.gr τη δήλωση της κ. Νάκου:

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Κατά τη διαδικασία του εξιτηρίου το μεσημέρι της Τρίτης (01.12.2021), εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By