Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

«The Bodyguard» στο Ντουμπάι: Η σύζυγος του σεΐχη τον εγκατέλειψε για τον σωματοφύλακά της;

Σε κινηματογραφική ταινία με συνεχείς εκπλήξεις εξελίσσεται η απόδραση της 45χρονης πριγκίπισσας Χάγια της Ιορδανίας από το εμιράτο του Ντουμπάι και τον σεΐχη σύζυγό της, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ.

Η 45χρονη πριγκίπισσα και κόρη του τέως βασιλιά της Ιορδανίας Χουσεΐν το έσκασε στις αρχές Μαΐου από το πλούσιο εμιράτο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του διαζυγίου της με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Όμως, αν και αρχικά έγινε γνωστό από το περιβάλλον της πριγκίπισσας πως εγκατέλειψε τον σύζυγό της επειδή φοβόταν για τη ζωή της, αφού έμαθε την αλήθεια για την κακοποίηση της 33χρονης κόρης του Λατίφα, ένα νέο δημοσίευμα των Times, ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και θυμίζει την αμερικανική ταινία του 1992 «The Bodyguard», αν βέβαια είναι αλήθεια η πληροφορία πως η πριγκίπισσα «είχε έρθει πολύ κοντά» με έναν από τους σωματοφύλακες του παλατιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 69χρονος σεΐχης είχε ενοχληθεί και είχε γίνει καχύποπτος από τη στενή σχέση της έκτης συζύγου του με Βρετανό σωματοφύλακα της βασιλικής οικογένειας.

Φίλοι της πριγκίπισσας δήλωσαν στην εφημερίδα πως εκείνη εγκατέλειψε το παλάτι επειδή «φοβόταν για τη ζωή της», όταν ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της «έγινε καχύποπτος με την εγγύτητά της με Βρετανό πρώην στρατιωτικό και σωματοφύλακα της οικογένειας». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι υποψίες του σεΐχη δεν είναι δικαιολογημένες.

Η πριγκίπισσα Χάγια συνήθιζε να κάνει δώρα στον σωματοφύλακα γεγονός που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έβλεπαν με καλό μάτι. Μάλιστα, περιέγραφαν πως στη σχέση της πριγκίπισσας με τον σωματοφύλακα υπήρχε «ακατάλληλη οικειότητα».

Την περασμένη εβδομάδα ο σεΐχης, που ασχολείται με την ποίηση, ανέβασε στο Instagram ένα ποίημα στο οποίο αναφέρει: «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί».

Ο σωματοφύλακας εργάζεται για την εταιρεία Mission Enterprise Limited, η οποία έχει την έδρα της στο Λονδίνο. Προς το παρόν ο ίδιος και η εταιρεία αλλά και η πριγκίπισσα Χάγια δεν έχουν απαντήσει σε ερώτηση των Times αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By