Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

Θέλει Γιούρι Ζντοβτς ο ΠΑΟ

Ο Σλοβένος κόουτς εργάζεται παράλληλα και στον πάγκο του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

zdovc-new

Μπορεί η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς προετοιμάζεται για τους τελικούς της Α1,
ωστόσο, στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, με τον οποίο θα ξεκινήσει την επόμενη και το επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή είναι ο Γιούρε Ζντοβτς!

Ο 48χρονος κόουτς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες, προκειμένου να μιλήσει με τον Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού και να τον πείσει να αποκτήσει διαβατήριο Σλοβενίας, όπου αυτό αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τον προσεγγίσουν.

Από την πρώτη κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον, ωστόσο το μοναδικό… αγκάθι είναι πως ο Ζντοβτς έχει ακόμα συμβόλαιο με την τουρκική Γκαζιαντέπ. Μάλιστα, ο Σλοβένος κόουτς εργάζεται παράλληλα και στον πάγκο του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Παρ” όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει προσφέρει όλα τα αυτά χρόνια στην ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και γι” αυτό δεν αποκλείεται, εφόσον επιτευχθεί ο τελευταίος στόχος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, να συνεχίσουν με εκείνον στο «τιμόνι».