Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Θεοχαρόπουλος: Δεν θα ψηφίσουμε μείωση συντάξεων

Η κυβέρνηση «δεν αντέχει μέχρι το 2019 γιατί τα προβλήματα είναι πολυσύνθετα»

theoxaropoulos

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος εμφανίζεται κατηγορηματικά αντίθετος στην ψήφιση νέων μειώσεων στις συντάξεις τόσο από τον ίδιο όσο και από το κόμμα του.

Σε συνέντευξης του στην Κυριακάτικη kontranews εκτιμά πως η κυβέρνηση «δεν αντέχει μέχρι το 2019 γιατί τα προβλήματα είναι πολυσύνθετα» και διευκρινίζει πως η Δημοκρατική συμπαράταξη έβαλε πλάτη «στην παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, όχι σε μία αδιέξοδη πολιτική».

Σχολιάζοντας δε, τις προτροπές κορυφαίων ευρωπαϊκών παραγόντων για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως πρόκειται για λάθος πληροφόρηση και σημειώνει πως «κατέθεσαν δημόσια την άποψη τους ότι δεν κατανοούν την για δεύτερη φορά συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κόμμα της λαϊκίστικης δεξιάς».

Εκτοξεύοντας βολές στην Ένωση Καντρώων, ο κ. Θεοχαρόπουλος τονίζει πως ο Β. Λεβέντης έχει «έναν γενικόλογο λόγο με λαϊκίστικα στοιχεία για τα προνόμια του πολιτικού συστήματος, που το κόμμα τους βέβαια δέχεται να απολαμβάνει».

Σε ό,τι αφορά τέλος στη ΝΔ εκτιμά πως ασχολείται περισσότερο με την εσωκομματική της κόντρα και λιγότερο με την κοινοβουλευτική δραστηριότητα.

By