Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Θεοχαρόπουλος: «Δημοκρατική Συμπαράταξη» το όνομα συμμαχίας ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ

Η συνεργασία των δύο κομμάτων θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα το μεσημέρι

gennimata-theoxaropoulos

Το όνομα του σχήματος ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που θα κατέβει στις εκλογές αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Οπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», το όνομα που φαίνεται να επικρατεί για το νέο πολιτικό σχήμα, είναι το «Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα αναδειχθεί στον τρίτο πόλο στις εκλογές και τόνισε πως «όταν οι άλλοι δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους, εμείς δείχνουμε το δρόμο».

Διευκρινίζοντας τη μορφή της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε πως θα πρόκειται για μια «δημοκρατική -προοδευτική» σύμπραξη κομμάτων, που ξεπερνούν τις δυσκολίες του παρελθόντος και στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επιβεβαίωσε την αντίθεση του προκατόχου του στην ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με το εγχείρημα καθώς ως γνωστόν δεν επιθυμούσε συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια αντίθεση που αποτυπώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ όπου τόσο ο κ. Κουβέλης όσο και άλλα 29 μέλη του οργάνου διαφώνησαν ανοικτά. Ο κ. Θεοχαρόπουλος σχολίασε πως η αντίθεσή του, είχε να κάνει με την κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ανακοινώσουν την εκλογική του συμπόρευση σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, σήμερα Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 12:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By