Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Θεοχαρόπουλος για αξιολόγηση: Θα κλείσει με δυσβάσταχτα μέτρα, όταν μας τελειώσουν τα λέφτα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο κανάλι Ε, σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης, ανέφερε ότι η αξιολόγηση, θα κλείσει στο τέλος της Άνοιξης, όταν θα μας έχουν τελειώσει τα χρήματα» και με δυσβάσταχτα μέτρα.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είπε: «Η κυβέρνηση παίρνει το όσκαρ διαπραγματευτικής ανικανότητας. Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε ήδη κλείσει. Αν είχε κλείσει δεν θα παίρναμε τώρα σκληρά μέτρα. Ούτε τον Απρίλιο βλέπω να κλείνει η αξιολόγηση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η διαπραγμάτευση θα κρατήσει ακόμα καιρό, με την αξιολόγηση να κλείνει στο τέλος της άνοιξης όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά με πολύ δυσβάσταχτα μέτρα».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, εξαιτίας της κοινωνικής δυσαρέσκειας. «Είναι σταθερή η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής», πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών, δήλωσε: «στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε θετικοί σε εξεταστικές επιτροπές. Να γίνουν εξεταστικές επιτροπές για όλα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By