Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Θεοδωράκης: Δεν θα συμμετέχω σε «αυτομαστίγωμα» του Ποταμιού

Ο επικεφαλής του κόμματος σημείωσε ότι είναι υπερήφανος για τη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κανένα άλλο κόμμα δεν έχει πετύχει τόσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα

theodorakis-vouli

Τον πρόθεσή του να μην συμμετάσχει σε «αυτομαστίγωμα» του Ποταμιού, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς, όπως είπε, διακρίνει μια τέτοια διάθεση στη συζήτηση που γίνεται για τις αιτίες της μείωσης του εκλογικού ποσοστού, εν όψει και του συνεδρίου του κόμματος.

Στην προσυνεδριακή σύσκεψη του Ποταμιού που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι είναι υπερήφανος για τη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κανένα άλλο κόμμα δεν έχει πετύχει τόσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Παραδέχθηκε ότι έκανε και ο ίδιος λάθη και επεσήμανε ότι είναι διατεθειμένος να του ασκήσουν σκληρή κριτική, ακόμα και να τον αμφισβητήσουν, όμως λέει «όχι» σε γενικόλογες συζητήσεις, διότι δεν προσφέρουν.

«Αυτό που διαχωρίζει το Ποτάμι από όλα τα άλλα κόμματα είναι ότι εκείνα πιστεύουν στο κομματικό κράτος, ενώ το Ποτάμι όχι», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης μέλη, στελέχη και εθελοντές του Ποταμιού εξέφρασαν προβληματισμό για το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών και οι τοποθετήσεις τους είχαν να κάνουν με την αναζήτηση των αιτίων, ενώ διατυπώθηκαν και προτάσεις για τη λειτουργία του κόμματος, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.

By