Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Θεοδωράκης: Θα συμμαχήσουμε ακόμη και με τον διάολο για να σωθεί η χώρα

«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια του, η οικονομία έχει ακινητοποιηθεί, η ανισότητα αυξάνεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα πειράματα και να περιμένουμε να κερδίσει την αυτοδυναμία ένας από εμάς»

theodorakis

Το Ποτάμι είναι έτοιμο να συμμαχήσει με τους αριστερούς, τους συντηρητικούς η ακόμα και τον διάβολο αν χρειαστεί, για να σώσει την χώρα από έναν νέο γύρο εκλογών μετά τις 20 Σεπτέμβρη, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Reuters ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια του, η οικονομία έχει ακινητοποιηθεί, η ανισότητα αυξάνεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα πειράματα και να περιμένουμε να κερδίσει την αυτοδυναμία ένας από εμάς» ανέφερε ο αρχηγός του Ποταμιού.«Θα κάνουμε τα πάντα. Θα συμμαχήσουμε και με τον διάβολο αν είναι να λυθεί το πρόβλημα του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι δεν θα συμμαχήσει μόνο με κόμματα που έχουν «ακραίες θέσεις»  και προειδοποίησε ότι η συμμετοχή σε έναν συνασπισμό δεν θα είναι άνευ όρων.  «Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και προτεραιότητες» υπογράμμισε, αναφερόμενος στην καταπολέμηση της διαφθοράς, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την μεταρρύθμιση της παιδείας.

Ο ίδιος κάλεσε παράλληλα για την δημιουργία μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης. «Η Ευρώπη αλλάζει. Η διάσωση που συμφωνήθηκε με τους Ευρωπαίους πρέπει να γίνει σεβαστή αλλά και να βελτιωθεί προς όφελος των Ελλήνων» δήλωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By