Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Θεοδωράκης: Τσίπρας – Μεϊμαράκης δεν δίνουν λύσεις στα προβλήματα

Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ., το Ποτάμι έχει απαντήσεις στα προβλήματα

theodorakis-vouli

Οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα, μη δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της επόμενης ημέρας, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ., το Ποτάμι έχει απαντήσεις στα προβλήματα της Δευτέρας, διαβεβαίωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Όπως διαμήνυσε, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, οι πολιτικοί αρχηγοί που ψήφισαν το μνημόνιο πρέπει να δεσμευτούν για μία πολιτική συμφωνία. «Θέλουμε μία συμφωνία κυρίων, γιατί η οικονομία καταστρέφεται» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, εξήγησε ότι ανάλογα με τις προγραμματικές θέσεις του πρώτου κόμματος θα αποφασίσουμε εάν θα συμμετέχουμε, εάν συναινέσουμε ή εάν θα στηρίξουμε την επόμενη κυβέρνηση.

Οι όροι που θα θέσουμε, σημείωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού είναι τρεις: οι δουλειές, η καταπολέμηση της διαφθοράς και η παιδεία.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και όχι των ιδιωτικοποιήσεων, καθώς διευκρίνισε, ότι το δημόσιο πρέπει να διατηρεί ένα μικρό ποσοστό.

Σχετικά με την ανεργία, υπενθύμισε ότι για να επιστρέψουμε στα επίπεδα εργασίας του 2008, χρειαζόμαστε 100.000 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο, για τα επόμενα 10 χρόνια.

By