Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Θεοδωράκης Vs Θεοχάρη: Πυροβολεί το κόμμα του…

Νέα σκληρή επίθεση Θεοδωράκη στον Θεοχάρη: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης πυροβολεί …το κόμμα του

theodorakis-theoxaris

Σκληρή απάντηση έδωσε το Ποτάμι στον βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αποστασιοποιηθεί από το κόμμα και επικρίνει όλες τις επιλογές της ηγεσίας.

Σε σημερινή του συνέντευξη, ο κ. Θεοχάρης υποστηρίζει ότι το Ποτάμι πληρώνει λανθασμένες επιλογές και διγλωσσία επικρίνοντας ευθέως τον κ. Θεοδωράκη.

Η απάντηση ήρθε από τον Παντελή Αβραμίδη, γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού, ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης επιμένει να πυροβολεί το… κόμμα του. Αυτή την φορά σε «συνεργασία» με το Έθνος, που προβάλει στη πρώτη σελίδα την επίθεση στο Ποτάμι, θεωρώντας την προφανώς ως ένα από τα 4 σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας!».

Η σφοδρή απάντηση της ηγεσίας του Ποταμιού σε όσα λέει ο κ. Θεοχάρης δείχνει ότι ο κ. Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι ο βουλευτής δεν έχει διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη ο Παντελής Αβραμίδης προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά πάντως το γαϊτανάκι που περιφέρει μήνες τώρα ο Θεοχάρης καλό θα ήταν να αποφασίσει να φερθεί επιτέλους έντιμα. Πριν από λίγες μέρες έστειλε σε εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα την διακήρυξη μιας «αυθεντικά νέας πολιτικής κίνησης» με τον τίτλο «Δύναμη Πολιτών» και υπότιτλο «Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα!». Επειδή κανένα στέλεχος του Κινήματος μας δεν δέχθηκε να την υπογράψει, την έβαλε ξανά στο συρτάρι αλλά συνεχίζει τον πόλεμο φθοράς με συνεντεύξεις και δηλώσεις. Που το πάει;

ΥΓ: Οι δημοσιογράφοι στο Έθνος είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Αυτό δικαιολογεί ίσως ότι σημαντικά ρεπορτάζ όπως η συζήτηση στη Βουλή για τα σκανδαλώδη δάνεια των ΜΜΕ (και των κομμάτων) απουσιάζουν από την εφημερίδα. Μάλλον την επιλογή των θεμάτων τις κάνει πλέον απευθείας ο διευθυντής της εφημερίδας (αυτός που στο σπίτι του στην Κάντζα έκανε τις συναντήσεις του κ.Μπόμπολα με τον κ.Τσίπρα όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Ποτάμι)».