Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Θεοδωρικάκος: Έχουμε την χειρότερη κυβέρνηση

Στροφή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΝΔ «βλέπει» ο επικεφαλής Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος

«H κατάσταση για την κυβέρνηση έχει επιδεινωθεί περαιτέρω το τελευταίο διάστημα όπως και η εικόνα για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την Μαριάννα Πυργιώτη ο επικεφαλής Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.

Έκανε λόγο για την χειρότερη εν ενεργεία κυβέρνηση ενώ τόνισε πως κανείς δεν πιστεύει πλέον ότι μια άλλη κυβέρνηση έχει το μαγικό ραβδί.

Τόνισε πως η δημοφιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υψηλή και πλησιάζει το 50% σημειώνοντας ότι στο δίλημμα Τσίπρας ή Μητσοτάκης ο λαός έχει επιλέξει τον πρόεδρο της ΝΔ.
Είπε πως «θέλουμε την αρνητική ψήφο απέναντι στην κυβέρνηση να την μετατρέψουμε σε θετική υπέρ των μεταρρυθμίσεων».

Είπε πως πιστεύει στην ανάγκη συνέχειας του πολιτικού συστήματος σημειώνοντας ότι αυτό αφορά και τη ΝΔ
Ανέφερε πως η ΝΔ μέσα στη συνέχεια αυτή έχει τη δυνατότητα να ανανεώνεται .

Εκτίμησε ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θα παραταχθούν με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Είπε πως η ΝΔ είναι ένα ιστορικό κόμμα και αναμφίβολα η μεγαλύτερη παράταξη που πιστώνεται τον ευρωπαικό προσανατολισμό στη χώρα.

Σημείωσε πως η χώρα έχει ανάγκη από συνένωση δυνάμεων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απευθύνει κάλεσμα στις δυνάμεις αυτές.

Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει στις εκλογές το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων καθώς αυτό θα σημαίνει για το κόμμα πως μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

Είπε πως δεν επικοινωνεί με τον Νίκο Παππά σημειώνοντας ότι ο υπουργός κρίθηκε για τους χειρισμούς του στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να ελέγξει με τον δικό του τρόπο τα μέσα ενημέρωσης.

(Visited 1 times, 1 visits today)