Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Θεοδωρικάκος: Να αποζημιωθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου Σουλούκου που πέθανε από αδέσποτη σφαίρα

Να σταματήσει η αντιδικία του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου και να αποζημιωθεί άμεσα ζήτησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Μάριος Σουλούκος έπεσε νεκρός από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στις Αχαρνές, στις 8 Ιουνίου του 2017.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1, «Πρωινοί Τύποι».

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος έθεσαν στη συζήτηση με τον υπουργό το θέμα της δικαστικής διαμάχης του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου, καθώς το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφασή του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ για το τραγικό συμβάν.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

By