Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Θεσπρωτία: Απείλησε με όπλο ταξιτζή και έκλεψε το ταξί

Στιγμές τρόμου έζησε ένας επαγγελματίας οδηγός από τα Ιωάννινα, όταν ο Έλληνας επιβάτης που του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή της Παραμυθιά Θεσπρωτίας τον απείλησε με όπλο, άρπαξε το ταξί και πήγε στην… Πρέβεζα!

Αν και κατά την διάρκεια της διαδρομής ο επιβάτης έδειχνε αδικαιολόγητα αναστατωμένος, ο ταξιτζής τον μετέφερε στην Παραμυθιά. Ωστόσο, μόλις έφτασαν, εκείνος έβγαλε όπλο και τον υποχρέωσε να βγει από το όχημα με το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συνάδελφοι του οδηγού είχαν ήδη ενημερώσει την Αστυνομία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κούρσα και, όταν ο ταξιτζής ειδοποίησε ότι ο επιβάτης τον είχε ληστέψει, ξεκίνησαν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το ταξί βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε ένα χωριό της Πρέβεζας, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε άλλο χωριό όπου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το όπλο με το οποίο είχε απειλήσει τον οδηγό. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για να εξεταστεί από ειδικούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By