Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος – Βρέθηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί

Η περιπέτεια του Χουσαΐνι Σαγιέντ Μαχντί, 13 ετών, έληξε αισίως δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 13χρονος είχε εξαφανιστεί στις 13 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σαγιέντ Μαχντί είναι καλά στην υγεία του, επικοινώνησε με τους γονείς του και φαίνεται ότι βρίσκεται ασφαλής σε δομή φιλοξενίας στη Σερβία.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΧΟΥΣΑΪΝΙ ΣΑΓΙΕΝΤ ΜΑΧΝΤΙ 13 ΕΤΩΝhttps://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/aisio-telos-stin-peripeteia-chousani-sagient-machnti-13-eton/

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child am Dienstag, 23. Juni 2020

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By