Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Θεσσαλονίκη: Aυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σχολική τροχονόμο

Μια γυναίκα σχολική τροχονόμος, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν στο πόστο της έξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 όταν οι μαθητές σχολούσαν από το σχολείο που βρίσκεται επί της οδού Στ. Μακρυγιάννη, στη διάβαση που βρίσκεται έξω από τον Ναό Προφήτη Ηλία, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Περαστικοί οι οποίοι είδαν το ατύχημα, αλλά και μαθητές οι οποίοι είχαν μόλις φύγει από το σχολείο τους, σταμάτησαν για να παρέχουν όποια βοήθεια μπορούσαν, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr. Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο .

Ο οδηγός του οχήματος που εμπλέκεται στο συμβάν έμεινε στο σημείο αναμένοντας το ασθενοφόρο και την τροχαία που κλήθηκε για να καταγράψει το συμβάν.

Σημειώνεται ότι, τη συγκεκριμένη οδό, ειδικά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες που ξεκινούν και ολοκληρώνονται τα μαθήματα στα σχολεία, διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά, ενώ υπάρχουν ανά λίγα μέτρα διαβάσεις και σήμανση για να προσέχουν οι οδηγοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By