Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Η σαμπανιέρα στο πεζοδρόμιο και τα συνοδευτικά στο κάθισμα! Τα απίθανα του συνωστισμού σε… take away

Συνωστισμός σε μπαράκια στη Θεσσαλονίκη, με δεκάδες άτομα να συγκεντρώνονται χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας. Οι εικόνες προκαλούν συζητήσεις…

Δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από κεντρικά μπαρ της Θεσσαλονίκης, τα οποία λειτουργούν με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away). Οι νεαροί απολάμβαναν το ποτό τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την προστασία από τον κορονοϊό.

Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση για συνθήκες συγχρωτισμού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις και το πλήθος άρχισε να διαλύεται, ενώ δεν βεβαιώθηκε κάποια παράβαση. Όπως έγινε γνωστό, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν μέχρι τα ξημερώματα περιπολίες στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει συγχρωτισμός και σε άλλα καταστήματα.

Οι εικόνες από τη συγκέντρωση του κόσμου προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Στην πιο χαρακτηριστική βλέπουμε στο πεζοδρόμιο μία σαμπανιέρα και σε ένα από τα καθίσματα τα συνοδευτικά…

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι χώροι έξω από πολλά μαγαζιά γέμισαν κόσμο, που με το ποτό και το κοκτέιλ στο χέρι, συζητούσαν και είχαν μετατρέψει τα πεζοδρόμια σε μπαρ και τα μηχανάκια σε… τραπέζια.

Όταν όμως κλήθηκε η αστυνομία, το… πάρτι διαλύθηκε ησύχως. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη θέα των αστυνομικών, που έκαναν αυστηρές συστάσεις, οι πολίτες με το… ποτό στο χέρι, αναγκάστηκαν να φύγουν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By