Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη 22χρονου για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Στη σύλληψη 22χρονου άνδρα που μετέφερε παράνομα τέσσερις αλλοδαπούς με αυτοκίνητο οδήγησαν οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, αστυνομικοί που βρίσκονταν στην Εγνατία Οδό, έκαναν σήμα στον νεαρό οδηγό να σταματήσει το όχημά του για έλεγχο, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη που ακολούθησε. Ο οδηγός στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζή, συνελήφθη όμως παρά την αντίσταση που επέδειξε. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας στο χώρο των αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως πληροφορεί το grtimes.gr, σε βάρος του νεαρού διακινητή σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται της άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By