Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Θεσσαλονίκη: Κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΚΘΒΕ

Ακυρώνονται οι παραστάσεις

filename-theatresocietymacedonianstudies

Σε κινητοποιήσεις με τέσσερις στάσεις εργασίας κατά το Σαββατοκύριακο προχωρούν οι εργαζόμενοι του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την επαναφορά της κρατικής επιχορήγησης στα προηγούμενα επίπεδα και την άμεση λύση των χρόνιων προβλημάτων του οργανισμού.

Λόγω των στάσεων εργασίας (το Σάββατο 18:00-19:00 και 21:00-22:00 – Την Κυριακή 11:00-13:00 και 19:00-21:00) δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματος όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Βούρος.

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν ή να τα αλλάξουν ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση που έχουν επιλέξει σε άλλη ημερομηνία.

Ο κ. Βούρος ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού συμπληρώνοντας ότι «από την πλευρά της Διεύθυνσης και της Διοίκησης έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας τους όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και επαφές με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να επιλυθούν άπαξ διά παντός τα χρονίζοντα προβλήματα του. Αναμένονται οι λύσεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By