Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Κορονογλέντια με πρόστιμα και απρόοπτα – Ρίσκαραν και τώρα καλούνται να πληρώσουν

Στη σύλληψη ενός 24χρονου άνδρα προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στο Πλαγιάρι της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης…

Ο συλληφθείς, εντοπίστηκε εντός οικοπέδου ιδιοκτησίας του να έχει διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση, με τη συμμετοχή επτά ακόμα ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες.

Εν τω μεταξύ, ένας 23χρονος άνδρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, στο Κολχικού.

Ο συλληφθείς, κατελήφθη σε οικία του να έχει διοργανώσει συνάθροιση, με τη συμμετοχή δεκατριών 13 ακόμα ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα. Σύμφωνα με το thestival.gr, επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες

(Visited 1 times, 1 visits today)
By