Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Θεσσαλονίκη: Ο παντρεμένος πρώην σύντροφός της μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – Ήταν ο ψυχολόγος της

Θύμα revenge porn έπεσε έπεσε μια, ακόμη, γυναίκα στη Θεσσαλονίκη η οποία κατήγγειλε τον παντρεμένο πρώην σύντροφό της για διαπόμπευση καθώς μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της στην πολυκατοικία όταν εκείνη έμαθε την αλήθεια για τη διπλή ζωή που είχε και του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι δύο τους είχαν σχέση 15 χρόνια. Ωστόσο, μετά από 15 έτη έμαθε πως ο πρώην- πλέον- σύντροφός της είχε οικογένεια (σύζυγο και παιδιά) σε άλλη πόλη. Έτσι όταν πληροφορήθηκε τι συνέβαινε, αποφάσισε να διαλύσει τη σχέση τους και να προχωρήσει τη ζωή της. Όμως εκείνος θέλησε να την εκδικηθεί παρενοχλώντας της και μοιράζοντας φωτογραφίες της στην πολυκατοικία που μένει.

«Ήταν μια σχέση στην οποία τίποτα δεν φαινόταν για το τι θα ακολουθήσει. Ήταν προσωπικός μου γιατρός, ως ψυχολόγος. Μετά από ένα διάστημα θεραπείας και αφού μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου γιατί δεν είχα πάει σε καλή κατάσταση, συνάψαμε σχέση. Όπως έμαθα πολύ αργότερα, το ίδιο διάστημα με εμένα, πρέπει να ξεκίνησε ο γάμος του. Μετά από 15 χρόνια, έμαθα για τον γάμο του» είπε αρχικά στον Alpha.

Σε ερώτηση για το πώς δεν είχε καταλάβει κάτι για 15 χρόνια, απάντησε: «Πλέον, αμφισβητώ και τον ίδιο μου τον εαυτό. Κι όμως δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάθε βράδυ τις καθημερινές ήμασταν μαζί στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Μου έλεγε ότι πάει στους γονείς του. Και όταν έλεγα στη μάνα μου ότι φεύγει τα Σαββατοκύριακα, μου έλεγε »καλός γιος, καλός σύζυγος»».

Όσο για το πώς το έμαθε, φανέρωσε: «Το έμαθα μέσω μιας φίλης μου που είχα να τη δω χρόνια. Βρεθήκαμε και κάπως έτσι το έμαθα. Και δεν ήξερε και πως να μου το πει η καημένη. Όταν το έμαθα αποφάσισα να χωρίσω».

Ερωτηθείσα για το τι έκανε, δήλωσε: «Και τι δεν έκανε; Είχε πρόσβαση σε όλες τις τηλεφωνικές μου επαφές. Ενοχλούσε το οικείο μου περιβάλλον, φιλικό και οικογενειακό. Προσπαθούσε να χαλάσει την εικόνα μου και να συκοφαντήσει. Πήρε μέσα από το κινητό μου μια φωτογραφία μου με εσώρουχο που δεν φαίνεται το κεφάλι μου. Δεν είχα σκοπό να τη στείλω κάπου. Χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία γράφοντας από κάτω το όνομά μου και το μοίρασε σε όλη την πολυκατοικία. Έβαλε ότι παίρνω αμοιβή. Στην πολυκατοικία μένουν και οι γονείς μου».

«Μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο μια γειτόνισσά μου. Και μου έδειξε και προσπαθούσαμε να βγάλουμε από τα χρηματοκιβώτια τις φωτογραφίες» πρόσθεσε για την αντίδραση των γειτόνων της ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου, ο άνδρας αυτός επιτέθηκε στον γαμπρό της καταγγέλλουσας και τον χτύπησε πολύ άσχημα. Μάλιστα, υπάρχει και καταδικαστική απόφαση ότι του έσπασε τα πλευρά του. «Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν χτύπησε εκείνος αλλά ότι τον χτύπησαν κιόλας. Με πράο και καθοδηγητικό τρόπο» ανέφερε η δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση της γυναίκας.

By