Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο μετά από καταδίωξη διακινητή που μετέφερε μετανάστες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Λαγκαδά στην περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν όχημα που μετέφερε μετανάστες παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ΙΧ.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Ψαρών. Μάλιστα, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα το ΙΧ που οδηγούσε ένας 28χρονος οδηγός, ο οποίος περνούσε από το σημείο, να κοπεί στα δύο.

Ο 28χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και άνδρες της πυροσβεστικής. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη.

Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από την Καβάλα, όταν ο οδηγός του ΙΧ δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Αφού συνέχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και συγκρούστηκε με το όχημα του 28χρονου.

Μετά το τροχαίο ατύχημα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο διακινητών, ενώ τόσο οι συλληφθέντες όσο οι παράτυποι μετανάστες και ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε Άγιο Παύλο και Ιπποκράτειο.

Εργαζόμενος πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που σημειώθηκε το τροχαίο, περιγράφει τα συγκλονιστικά συνέβησαν.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By