Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν για να κλέψουν και «έφαγαν» και πρόστιμο 150 ευρώ

Στη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας, 34 και 25 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ χρεώθηκαν και με το πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο μετακίνσης προκειμένου να δικαιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι…

Οι δυο άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια από κολόνα της ΔΕΗ, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος της γέφυρας του Γαλλικού Ποταμού, όπως μεταδίδει το Thesstoday.gr.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που τους έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν το απαραίτητο έγγραφο για έξοδο και για τα λόγο αυτό τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Στη βεβαίωση 1.113 παραβάσεων του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για άσκοπες μετακινήσεις προχώρησε την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επτά συλλήψεις ατόμων για λειτουργία καταστημάτων, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας, για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις εξής περιοχές: 344 στην Αττική, 92 στην Κρήτη, 90 στα Ιόνια Νησιά, 89 στη Θεσσαλονίκη, 85 στη Δυτική Ελλάδα, 73 στην Πελοπόννησο, 70 στην Ήπειρο, 63 στην Κεντρική Μακεδονία, 55 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 42 στη Στερεά Ελλάδα, 40 στη Θεσσαλία, 32 στο Βόρειο Αιγαίο, 30 στο Νότιο Αιγαίο και 8 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 4.063 παραβάσεις σε όλη τη χώρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By