Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Θεσσαλονίκη: «Βούλιαξε» η παραλία παρά τις συστάσεις των ειδικών

Tι κι αν στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε η πρώτη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού και τα τελευταία 24ωρα τα ημερήσια κρούσματα παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση, πολλοί είναι αυτοί που φαίνεται να αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών.

Στην παραλία της πόλης, ξεχύθηκαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, προκειμένου να απολαύσουν την καλοκαιρία και τον ήλιο. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία φοράει τις μάσκες, οι αποστάσεις ασφαλείας σε πολλές των περιπτώσεων δεν κρατιούνται. Παρέες απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας, με τα μέλη τους να κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Γονείς μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν τον περίπατο τους, κάποιοι άλλοι έβγαλαν βόλτα τα κατοικίδια τους, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αποφάσισαν να αθληθούν μέρα μεσημέρι.

Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τη διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (04.02.2021) στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και στην οποία θα συμμετάσχουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκηση, της αγοράς και φορείς της πόλης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By