Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Σαμαράς

Άγνωστοι έκλεψαν με κινηματογραφικό τρόπο το πολυτελές τζιπ του διεθνή επιθετικού

samaras-giorgos

O διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς έπεσε θύμα κλοπής καθώς σύμφωνα με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ειδικοί «επαγγελματίες» κατάφεραν να κλέψουν το πολυτελές τζιπ του και να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δεν πίστευε στα μάτια του χθες το πρωί ο Γιώργος Σαμαράς, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από υπαίθριο πάρκινγκ έξω πολυτελές ξενοδοχείο και διαπίστωσε πως είχε κάνει «φτερά». Ο διεθνής φορ είχε παρκάρει χθες τα ξημερώματα το πολυτελές τζιπ, μάρκας Range Rover, έξω από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και το πρωί πήγε να το πάρει.

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνθρωποι της ασφάλειας διαπίστωσαν πως πίσω από τη κλοπή του οχήματος του 30χρονου ποδοσφαιριστή κρύβονται «επαγγελματίες» του είδους. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού διαθέτει, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα εξελιγμένα μηχανήματα.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του Σαμαρά, όμως φοβούνται πως οι ληστές θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά ή να του αλλάζουν χρώμα κι αριθμό πλαισίου, ώστε συνέχεια να εκδώσουν πλαστή άδεια και να το πουλήσουν αντί ελκυστικής τιμής σε κάποιον ανυποψίαστο πελάτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)