Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Θλίψη και οδυρμός στην Νέα Ιωνία όπου αναμένεται η σορός του Παντελή Παντελίδη

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στη γειτονιά του άτυχου τραγουδιστή, περιμένοντας τη σορό του

padelidis_999

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης είναι σοκαρισμένοι.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, αλλά και να εκφράσει τη λύπη του, τόσο μέσα από τα social media όσο και στο σημείο του δυστυχήματος με αφιερώσεις, λουλούδια και εικονίσματα.

Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου έχει σπεύσει στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται το πατρικό του Παντελή Παντελίδη και όπου πρόκειται να μεταφερθεί εντός της ημέρας η σορός του άτυχου τραγουδιστή.

Στη Νέα Ιωνία βρίσκονται και δημοσιογράφοι και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι συγγενικό πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη κατέβηκε από το σπίτι, προσφέροντάς τους καφέ και κουλουράκια.

Μάλιστα, η γυναίκα, παρά την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που κάνουν με διακριτικότητα τη δουλειά τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας του πατέρα του και ακριβώς δίπλα το καφέ με την επωνυμία «Άρωμα Πλατείας» που ανήκει στον αδερφό του, δέχονται από χθες συγκινητικά μηνύματα και λουλούδια από τον κόσμο, που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι έχει συμβεί και πώς έφυγε από την ζωή ο 32χρονος τραγουδιστής.

Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, στις 2 το μεσημέρι.

Μάλιστα από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By