Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Θρασύτατη ληστεία στη Γλυφάδα: Άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα από το σπίτι πρώην Σταρ Ελλάς

Τον τρόμο έζησε έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα μία 35χρονη γυναίκα, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ληστές που την ανάγκασαν να μπουν στο σπίτι της και να της αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, στη Γλυφάδα, έμεινε όμηρος στα χέρια των ληστών της που είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι της.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και με την απειλή ότι θα την ξυλοκοπούσαν, την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, να μπουν στο εσωτερικό και εκεί ο ένας άνδρας κρατούσε ακινητοποιημένη την 35χρονη και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού.

Την ώρα που εντόπισαν το χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετά μεγάλο, αλλά και τα κοσμήματα, έφυγαν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος, καθώς φαίνεται να φορούσαν και γάντια.

Το θύμα ειδοποίησε λίγο αργότερα την Αστυνομία, η οποία πήρε DNA και αποτυπώματα, ενώ συνεχίζει την έρευνα για να βρεθεί κάμερα, η οποία ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις των ληστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα εργαζόταν επί χρόνια στο χώρο της μόδας και πρόκειται για πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς,

(Visited 1 times, 1 visits today)
By