Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Θρίλερ με αεροσκάφος της United Airlines που απογειώθηκε από το Ελ.Βενιζέλος με προορισμό τη Νέα Υόρκη

Παρουσίαση βλάβη μιάμιση ώρα μετά την απογείωσή του

united airlines2

Απίστευτη – διπλή – ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της πτήσης 125 της United Airlines που αναχώρησε την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:08 από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Νέα Υόρκη.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A330 παρουσίασε βλάβη στα «φλαπς» των φτερών, μιάμιση σχεδόν ώρα μετά την απογείωση του με αποτέλεσμα οι πιλότοι του να αποφασίσουν την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο των Σπάτων, όπου και προσγειώθηκαν στις 16:32, αφού είχε πρώτα αδειάσει τα καύσιμα εν πτήση ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις.

Το αεροσκάφος θα περνούσε όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς, οι οποίοι και θα επιδιόρθωναν την όποια βλάβη, έτσι ώστε το αεροσκάφος να πετάξει και πάλι τη Δευτέρα, με τον ίδιο προορισμό.

Όντως, τη Δευτέρα στις στις 13:30 το ίδιο αεροσκάφος απογειώθηκε αυτή τη φορά με τον κωδικό πτήσης «United Airlines 2088» με προορισμό την μεγαλούπολη των ΗΠΑ, όμως οι επιβάτες του δεν στάθηκαν τυχεροί ούτε αυτήν την φορά.

Λίγο μετά την απογείωση του και ενώ βρισκόταν επάνω από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Τζιάς, το Airbus παρουσίασε ξανά την ίδια βλάβη με αποτέλεσμα να γίνει απόρριψη για άλλη μια φορά των καυσίμων του και να επιστρέψει άδοξα στην Αθήνα.

Οι επιβάτες, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι δεν άντεξαν, με κάποιους να λιποθυμούν και άλλους εξοργισμένους να διαπραγματεύονται με την εταιρεία μια αποζημίωση που θα τους ικανοποιούσε για αυτό το διήμερο του τρόμου και της ταλαιπωρίας.

By