Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Θρίλερ στην Κερατέα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός στην Κακιά Θάλασσα

Άσχημη κατάληξη φαίνεται πως έχει το τροχαίο στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα. Νεαρός άνδρας ο οδηγός που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Σε γκρεμό στα 70 μέτρα έπεσε το αυτοκίνητο.

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει το θρίλερ στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα με το αυτοκίνητο που κρεμόταν σε γκρεμό και τελικά έπεσε 70 μέτρα πριν τη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας νεαρός άνδρας που έμενε στη γύρω περιοχή και ο οποίος ανασύρθηκε από το σημείο χωρίς τις αισθήσεις του. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίος κατέληξε στον γκρεμό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για νεαρό άνδρα περίπου 25 ετών.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και 14 πυροσβέστες καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε ότι λίγα λεπτά μετά τις 17:00 ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του ατόμου και πως συνεχίζονται οι έρευνες αν υπήρχε άλλος επιβάτης στο όχημα.

«Δυστυχώς πρόκειται για έναν άνδρα, νεαρής ηλικίας, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του» πρόσθεσε ο κ. Βαρθακογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει ήδη τους λόγους που οδήγησαν το όχημα στο γκρεμό.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή ο αντιδήμαρχος Κερατέας, Αθανάσιος Μακροδημήτρης σημείωσε ότι ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ αυτοκινήτου ήταν ένας 24χρονος κάτοικος της περιοχής, ενώ τόνισε ότι ήταν μόνος του στο όχημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By