Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Θρίλερ στου Ρέντη! Ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο τον υπάλληλό του και ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απαγωγής και ομηρίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/09/2020) στην λαχαναγορά του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών που διατηρεί αποθήκη στην λαχαναγορά του Ρέντη μαζί με άλλους τρεις υπαλλήλους του αραβικής καταγωγής κράτησε όμηρο Έλληνα υπάλληλό του και ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης τηλεφώνησε σε συγγενείς του Έλληνα στην Κρήτη και τους ζήτησε αρχικά 5.000 ευρώ και στην συνέχεια 20.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Τότε, οι Κρητικοί επικοινώνησαν με τις αρχές στην Κρήτη και στην συνέχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στο Μοσχάτο.

Η αστυνομία το πρωί του Σαββάτου έφτασε στην αποθήκη αλλά ο απαχθείς είχε αφεθεί ελεύθερος. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον ιδιοκτήτη της αποθήκης όσο και τους τρεις υπαλλήλους του αραβικής καταγωγής. Ο Αιγύπτιος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό ο Έλληνας υπάλληλός του είχε αφαιρέσει πάνω από 20.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By