Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Θρήνος στο Νέο Φάληρο για την αυτοκτονία 15χρονης: Τι αποκαλύπτει φίλη της

Βαρύ πένθος στην οικογένεια της νεαρής

ekav610_260514

Θρήνος επικρατεί στο Νέο Φάληρο μετά την αυτοκτονία 15χρονης μαθήτριας που αποφάσισε να κόψει νωρίς το νήμα της ζωής της.

Φως στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πράξη της νεαρής αναμένεται να δώσουν οι καταθέσεις της οικογένειας της μαθήτριας αλλά και των συμμαθητριών της, στις οποίες, φεύγοντας από το σχολείο είχε εκμυστηρευτεί τι πρόκειται να κάνει.

Ήταν τα κορίτσια που αμέσως μόλις η 15χρονη μάζεψε βιαστικά τα πράγματά της από το σχολείο και έφυγε για το σπίτι, πήραν αμέσως τηλέφωνο την μητέρα της για να την ενημερώσουν για τις προθέσεις της κόρης της.

Η 46χρονη μητέρα του κοριτσιού που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών έφυγε αμέσως για το σπίτι. Παρότι έκανε τα πάντα για να αποτρέψει το μοιραίο, μόλις έφθασε στο υπαίθριο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που διαμένει η οικογένεια βρήκε την κόρη της να κείτεται νεκρή.

Είχε δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν στο σπίτι και ο 52χρονος πατέρας του κοριτσιού, εργολάβος οικοδομών, αλλά και ο 22χρονος αδελφός της, μεταπτυχιακός φοιτητής.

Φίλες της άτυχης 15χρονης άφησαν λίγα λουλούδια στο χώρο που άφησε την τελευταία της πνοή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By