Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Τι απαντά ο Πλακιωτάκης για τα αναδρομικά

Ο ίδιος δηλώνει πως από το 2012 έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης

plakiotakis

Τις δικές του διευκρινήσεις προς «αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων» τα οποία εμφανίζουν το όνομά του στη λίστα 117 βουλευτών που αξιώνουν αναδρομικές αμοιβές, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης τονίζοντας ότι με δήλωσή του από το 2012 έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης.

Ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που «ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας», θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

«Ο πολιτικός κόσμος απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα», επεσήμανε ο κ. Πλακιωτάκης και απαντώντας στα περί «υπονόμευσης» που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας, είπε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».

«Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

By