Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Τη νέα γενιά καταστημάτων εγκαινιάζει ο Κωτσόβολος στο The Mall

Την νέα γενιά καταστημάτων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καταναλωτή ετοιμάζει ο Κωτσόβολος αρχής γενομένης από το κατάστημα του The Mall Athens.

Όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών κατά την εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το νέο κατάστημα στο Mall, το οποίο έχει δώσει έμφαση σε ένα πιο «οικιακό» περιβάλλον, με λιτές γραμμές, ήσυχα χρώματα και βάση το ξύλο, θα αποτελέσει το πρότυπο για την ανακαίνιση και των υπολοίπων του δικτύου. Μάλιστα για το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου ο νέος Κωτσόβολος του εμπορικού Κέντρου εκτός από τα πρωτοποριακά προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και καινοτομίες θα έχει κι εκπλήξεις για τους καταναλωτές με δώρα και προσφορές αλλά και δρώμενα με μοναδικά δώρα.

Το πλάνο σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας περιλαμβάνει την ανακαίνιση όλου του δικτύου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με τα έξι πρώτα καταστήματα να ολοκληρώνουν την ανακαίνιση τους στο άμεσο μέλλον. Πέρα βέβαια από τις ανακαινίσεις η γνωστή αλυσίδα θα προχωρήσει και σε μεταστεγάσεις, όταν οι υπάρχουσες υποδομές δεν επιτρέπουν την ανακαίνιση με βάση τα νέα πρότυπα. Για να υλοποιηθούν τα παραπάνω, η εταιρεία θα συνεχίσει να επανεπενδύει 8 έως 10 εκατ. από την κερδοφορία της στην ελληνική αγορά τόσο για τις ανακαινίσεις όσο και για την αναβάθμιση των ψηφιακών της συστημάτων ώστε να υποστηρίζουν επαρκώς την νέα τάση των Online αγορών.

«Το κατάστημα μας στο Mall ήταν βγαλμένο από το παρελθόν και το μοτίβο με τα προϊόντα στο ράφι πλέον είναι διαπιστωμένο ότι δεν λειτουργεί, γι” αυτό και προσανατολιζόμαστε σε καταστήματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον καταναλωτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος στην Κωτσόβολος, κ. Γιάννης Βασιλάκος.

Στόχος του νέου μοντέλου καταστημάτων σύμφωνα με τον επικεφαλής του ελληνικού ομίλου είναι ο καταναλωτής να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα πριν προβεί στην αγορά μιας συσκευής κάτι που επιτυχγάνεται καλύτερα με μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα. Ωστόσο η εταιρεία δεν στέκεται αποκλειστικά εκεί, αλλά προσβλέπει σε μια ενιαία εμπειρία αγορών, φροντίζοντας να κερδίσει τον καταναλωτή από όποιο κανάλι κι αν ξεκινήσει το ταξίδι του.

Το γεγονός άλλωστε ότι οι online πωλήσεις κινούνται ανοδικά αλλά παραμένουν μονοψήφιες εδώ και αρκετούς μήνες, μαρτυρά πως είναι αδύνατο στο μέλλον να εκλείψουν τα φυσικά καταστήματα, στα οποία ο καταναλωτής πραγματοποιεί περισσότερες από μια αγορές με συμπληρωματικά προϊόντα ή αρκετές φορές επιλέξει ακριβότερα είδη αφού διαπιστώνει ιδίοις όμμασιτην ποιότητά τους.

Νέο Apple Shop in Shop

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που θα δει κανείς στο νέο κατάστημα της Κωτσόβολος θα συναντήσει και το 1ο Apple Shop στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα χώρο 50 τμ. που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πλήρες οικοσύστημα της Apple και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της εταιρείας. Σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο συνδυάζεται η παρουσίαση και η πώληση προϊόντων Apple με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, το οποίο θα διασφαλίζει την πλήρη ενημέρωση και κάλυψη αναγκών των πελατών, πριν και μετά την αγορά.

Το νέο κατάστημα στο Mall

Πέρα από το 1ο Apple Shop in Shop της Ελλάδας, το οποίο έγινε σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρείας, το νέο κατάστημα είναι εμπλουτισμένο με πολλές ανέσεις.

Ο χώρος του «Thanks to Tech” φιλοξενεί προϊόντα τεχνολογίας με ιδιαίτερη παρουσία των προϊόντων της Huawei. Όλοι όσοι θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, στο χώρο αυτό θα βρίσκουν πάντα την επιτομή της τεχνολογίας και των νέων κυκλοφοριών.

Το gaming βρίσκει τη δική του θέση και δημιουργείται ένας ξεχωριστός χώρος πολλαπλών θέσεων παιχνιδιού, για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα νέα trends και τη μεγάλη γκάμα PC & laptop gaming και να δοκιμάσουν όλες τις τελευταίες κονσόλες και παιχνίδια.

Οι λάτρεις του καλού κρασιού μπορούν να βρουν μία τεράστια γκάμα από συντηρητές κρασιών για να επιλέξουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές τους ανάγκες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, αλλά και το χώρο που διαθέτουν.

Όσοι αγαπούν τη μαγειρική μπορούν να βρουν τον εαυτό τους στα σημεία του «Ελάτε σπίτι μας», που βρίσκεται μία κουζίνα με την υπογραφή της Centro με εστίες και φούρνο της Hoover. Στο σημείο αυτό μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις νέες προτάσεις συσκευών και να εξερευνήσει την «επόμενη ημέρα» στην τέχνη της μαγειρικής.

Σε κάθε σημείο του καταστήματος υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα προϊόντα και τις λειτουργίες των προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο. Επίσης, σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων, QR codes προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες ανά συσκευή, ενώ στα ράφια υπάρχουν οι απαραίτητοι ηλεκτρονικοί οδηγοί (Widgets) για άμεση ενημέρωση για τα αναλώσιμα που χρειάζεται η συσκευή, είτε αφορά τις σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες ή τα μελάνια των εκτυπωτών.

Στο σημείο Collect Point, οι διαδικτυακές και τηλεφωνικές αγορές βρίσκουν την άμεση παράδοση από τον πελάτη χωρίς αναμονή στο ταμείο. Το εξειδικευμένο Service Corner με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει την κάθε συσκευή, ακόμα και την σπασμένη οθόνη του κινητού μέσα σε μόλις 20 λεπτά! Ενώ, τα Ταμεία Express βοηθούν στην άμεση ηλεκτρονική πληρωμή με στόχο τη γρήγορα εξυπηρέτηση των πελατών. Παράλληλα, ειδικός χώρος αναλαμβάνει να παραλαμβάνει συσκευές, μικροσυσκευές και μπαταρίες για ανακύκλωση.

Τα δρώμενα για το διήμερο των εγκαινίων

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, 18-19-20/10, δρώμενα με μοναδικά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες για να τους «διεγείρουν» τις αισθήσεις! Πέντε και μία αισθήσεις βρίσκουν το «χώρο» τους και μοιράζουν μοναδικές στιγμές. Ιδιαίτεροι ήχοι εξασκούν την ακοή μέσα από τα καινοτόμα ακουστικά, ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας δοκιμάζει την όραση στις 4Κ τηλεοράσεις και ξεχωριστές μυρωδιές προκαλούν την όσφρηση μέσα από τα πλυντήρια. Παράλληλα, η αφή προκαλείται να δημιουργήσει ένα μοναδικό ομοίωμα του χρήστη, ενώ μοναδικές γεύσεις από τους πρωτοποριακούς φούρνους καλούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας. Η διαίσθηση γίνεται «μάντης»… μέσα σε ένα παιχνίδι σκουπίσματος με τη βοήθεια των ηλεκτρικών σκουπών sticks!
Αναλυτικότερα:

Πέμπτη, 18/10

17.00-21.00 Δοκίμασε την όρασή σου: «Δες το, πες το!»
17.00-21.00 Δοκίμασε στην ακοή σου: «Άκουσέ το, αναγνώρισέ το!»
17.00-21.00 Δοκίμασε την όσφρησή σου: «Μύρισέ το, κέρδισέ το!»
19.00-21.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting

Παρασκευή, 19/10

13.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting
16.00-19.00 Live with ATHENS RADIO DJ με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο
17.00-21.00 Δοκίμασε την όσφρησή σου: «Μύρισέ το, κέρδισέ το!»
17.00-21.00 Δοκίμασε τη διαίσθησή σου: «Μάζεψέ το, μάντεψέ το!»
17.00-21.00 Γευστικές εμπειρίες: MoMix Wine Experience & Kenwood Experience

Σάββατο, 20/10

11.00-15.00 & 16.00-20.00 Δοκίμασε την αφή σου: «Πιάσ’ το, φτιάξ΄το!»
11.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Food Experience με τον αγαπημένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου
13.00-15.00 Γευστικές εμπειρίες: Μποσινάκης Wine Tasting
16.00-20.00 Γευστικές εμπειρίες: MoMix Wine Experience & Kenwood Experience
17.00-20.00 Δοκίμασε τη γεύση σου: «Δοκίμασέ το, εντόπισέ το!»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By