Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Τι θα πει ο Σεμέδο στον ανακριτή – Σοκάρει η κατάθεση της 17χρονης

Τις εξηγήσεις του στον ανακριτή για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ετοιμάζει ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο ο οποίος αύριο θα εμφανιστεί στον δικαστικό λειτουργό.

Και ενώ ο ίδιος απορρίπτει τις κατηγορίες, τα όσα είπε στο τμήμα ανηλίκων η νεαρή κοπέλα είναι ξεκάθαρα και μάλιστα επιμένει να υποστηρίζει ότι ξεκαθάρισε και στον ποδοσφαιριστή αλλά και στον 40 χρόνο φίλο του ότι δεν ήθελε να προσχωρήσουν και ότι όσα έγιναν ήταν παρά τη θέληση της.

Χαρακτηριστικά η κοπέλα αναφέρει ότι αρχικά την βίασε ο 40 χρόνος στον οποίο επαναλάμβανε τη λέξη « όχι»

«…Με ξύπνησε και άρχισε να με ενοχλεί ο 40 χρόνος και εγώ του έλεγα «όχι όχι όχι»και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω «όχι όχι άσε με» ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο ποδοσφαιριστής την πόρτα μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο ποδοσφαιριστής «σας είδα και το ήθελες» και του έκανα « οχι οχι οχι οχι»

Ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι δεν έγινε κάτι χωρίς τη συναίνεση της κοπέλας. Όμως η 17χρονη επαναλάμβανε στην καταγγελία της ότι ξεκάθαρα είπε του ζητούσε να σταματήσει και μάλιστα ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο που βρισκόταν εκείνος κλείδωσε και την πόρτα

«Με πήρε ο ύπνος και μετά μπήκε στο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απ΄έξω άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα.»

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η καταγγέλλουσα μαζί με μια επίσης ανήλικη φίλη της, που ειναι φίλη με τον Σεμέδο, διασκέδαζαν το περασμένο Σάββατο σε μπαρ στη Γλυφάδα παρέα με τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο μάνατζερ – φίλο του.

Στη συνέχεια, οι τέσσερίς τους πήγαν με το αυτοκίνητο του Σεμέδο σε συναυλία στον Ωρωπό και αρκετές ώρες αργότερα επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκεί καταγγέλει η ανήλικη και το βιασμό της από τους δυο άνδρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By