Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Tim Cook: Περί ισότητας στην Apple

Επιστολή του Tim Cook, CEO της Apple, δημοσιεύτηκε στην Wall Street Journal σχετικά με την ισότητα στον εργασιακό χώρο.

tim_cook_time_profile_smallΗ χρονική στιγμή της επιστολής δεν είναι τυχαία καθώς στο Κογκρέσο έχει κατατεθεί νομοσχέδιο για την προστασία ενάντια στον ρατσισμό με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και το φύλο των εργαζομένων.

Η επιστολή βρίσκεται πίσω από paywall αλλά ένα μικρό μέρος μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω σε ελεύθερη μετάφραση:

[pullquote style=»border-left»]Όπως το βλέπουμε, η αποδοχή της ατομικότητας των ανθρώπων είναι θέμα βασικής αξιοπρέπειας και δικαιωμάτων. Έχει, επίσης, σπουδαία οφέλη για τη δημιουργικότητα που τροφοδοτεί την επιχείρησή μας. Όταν οι άνθρωποι νιώθουν ότι εκτιμώνται για αυτό που είναι έχουν την άνεση και την αυτοπεποίθηση να κάνουν την καλύτερη δουλειά της ζωής τους.

Η πολιτική ισότητας της Apple επεκτείνει την νομική προστασία των εργαζομένων που τους παρέχουν οι νόμοι στις ΗΠΑ, κυρίως επειδή απαγορεύουμε την διάκριση εις βάρος των εργαζομένων που είναι ομοφυλόφιλοι. Ένα νομοσχέδιο που κατατίθεται τώρα στο Κογκρέσο θα αναθεωρήσει, επιτέλους, τους νόμους για να προστατέψει τους εργαζόμενους κατά τον ρατσισμό με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και το φύλο τους.[/pullquote]

ΠΗΓΗ: allthingsd.com | macuser.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By