Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Την Δευτέρα καταθέτει στον Εισαγγελέα ο Γ. Σούκουρης

Ως ύποπτος για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτή

efeteio

Ως ύποπτος για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτή καλείται να καταθέσει την Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Σούκουρης, που φέρεται να είναι αυτός που πρότεινε χρήματα στη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Στην κατάθεσή του ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, φέρεται να προσκόμισε βίντεο, από το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να προκύπτει «βαθύτερη σχέση» του Γ. Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

Η κ. Ξουλίδου έχει υποστηρίξει στις καταγγελίες της ότι ο Γ. Σούκουρης της πρότεινε 2 – 3 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ έχει προσκομίσει στον Εισαγγελέα και μηνύματα μέσω facebook.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έχει καταγγείλει ότι ο Γιώργος Σούκουρης σε επικοινωνία μαζί της, της είπε ότι ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη χρηματιστεί. Με αφορμή αυτή την αναφορά, ο κ. Μελάς έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του κ. Σούκουρη και κατά παντός υπευθύνου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By