Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Την Παρασκευή αποφασίζουν οι αγρότες σε Τέμπη, Νίκαια και Προμαχώνα

Οι αγρότες θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους

agrotes

Τόσο το μπλόκο της Νίκαιας όσο και εκείνο των Τεμπών με γενικές συνελεύσεις των μελών τους θα αποφασίσουν σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι την Παρασκευή.

Θα συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μέχρι τώρα αγώνα τους, αλλά και των δυο συναντήσεων που είχαν εκπρόσωποι των μπλόκων τους με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.

Η γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα και του μπλόκου των Τεμπών στις 7 το απόγευμα.

Σε ότι έχει να κάνει με τα Τέμπη, από την πλευρά των αγροτών παραμένουν ανοιχτά, κυρίως λόγω και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες στην Κοιλάδα.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης το τελωνείο του Προμαχώνα, που παρέμεινε ανοιχτό σχεδόν 24 ώρες, έκλεισε εκ νέου.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αν και υπάρχουν και δύο θετικά», επισήμανε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στο τελωνείο του Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας, που συμμετείχε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η οποία διήρκησε δυόμιση ώρες.

Για το τι μέλλει γενέσθαι, ο κ. Τουρτούρας τόνισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη διάρκεια γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο του Προμαχώνα, την Παρασκευή.

By