Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τίτλοι τέλους για το «ΘΕΣγάλα»: Κατεβάζουν ρολά οι αυτόματοι πωλητές

Από τις 7 Ιουνίου έριξαν τίτλους τέλους και οι τελευταίοι αυτόματες πωλητές της εταιρείας – Μόνο στα σούπερ μάρκετ εφεξής τα προϊόντα

Κλείνει ο κύκλος, όπως όλα δείχνουν, για ένα από τα πιο καινοτόμα επιχειρηματικά project των τελευταίων ετών: πρόκειται για τους αυτόματους πωλητές γάλακτος του συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα» που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τη Λάρισα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλη την Αθήνα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, έχουν ήδη τοποθετηθεί σχετικές ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνεται το κοινό. Ωστόσο τα προϊόντα της εταιρείας ΘΕΣγάλα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Από το 2011 με ένα μοντέλο καθετοποίησης και με μία αμεσότητα στη διάθεση του προϊόντος δημιούργησε μία νέα τάση, που αγκαλιάστηκε από το καταναλωτικό κοινό. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας και στο χείλος της χρεοκοπίας, όπως είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια και το newmoney, φαίνεται πως δεν μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν.

Έτσι, από την περασμένη Τρίτη, 7 Ιουνίου, με μία λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα σημεία αυτόματης πώλησης φρέσκου γάλακτος και άλλων προϊόντων, ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας τους και πλέον το φιλόδοξο project που ξεκίνησε από τη Λάρισα, ολοκληρώθηκε άδοξα και θα βρίσκεται μόνον στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By