Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Το ανοιξιάτικο φόρεμα των 40 ευρώ από τα Zara που το φοράνε όλες και παντού

Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο ένα ρούχο από την γνωστή ισπανική εταιρεία Zara να γίνει το νέο αγαπημένο σας κομμάτι για το καλοκαίρι.

Το 2016, ένα μπλε και άσπρο παλτό έγινε το αγαπημένο ρούχο όλων των ηλικιών (φορέθηκε τόσο από 20χρονες όσο και από 50χρονες). Το συγκεκριμένο μάλιστα ρούχο κατέκλυσε τους δρόμους. Το βλέπαμε παντού και μάλιστα απέκτησε και δικό του λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @thatcoat.


Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη ότι άλλο ένα κομμάτι της ισπανικής εταιρείας θα συζητηθεί και κυρίως θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. Και μάλιστα, με μόλις 39,95 ευρώ, θα σπεύσουν όλες να το αποκτήσουν και όποιες προλάβουν.

Το «Καρό φόρεμα με ζώνη» είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του, ένα φόρεμα με πράσινα, μεγάλα καρό που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη «φαρδιά γραμμή Α, μια ταιριαστή ζώνη στη μέση, πλαϊνές τσέπες και κουμπιά στο πίσω μέρος».

Με κόστος μόλις 39.95 ευρώ, είναι μόλις λίγες ημέρες στη ιστοσελίδα του Zara αλλά φαίνεται πως οι influencers του Instagram το έχουν ήδη ανακαλύψει και το φορούν σε καθημερινή βάση.

Το πιο σημαντικό πάντως, είναι πως βγαίνει σε πολλά μεγέθη (XS-XXL) για να μπορούμε να το απολαύσουμε όλες μας (όσες φυσικά προλάβουμε να το αποκτήσουμε).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By