Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Το φόρεμα των 16 ευρώ από σειρά της Βικτόρια Μπέκαμ που φόρεσε η Ιβάνκα Τραμπ

Μπορεί να έχει τη δική της σειρά ρούχων, μπορεί να επιλέγει να φορά πανάκριβα κομμάτια πασίγνωστων σχεδιαστών, ωστόσο με την ίδια άνεση φορά και ρούχα λίγων ευρώ. Ο λόγος για την Ιβάνκα Τραμπ.

Η μεγάλη κόρη του Αμερικανού πρόεδρου, γνωστή και ως Πρώτη Κόρη, σύμβουλος του προέδρου -ίσως η στενότερη- πολυσχιδής επιχειρηματίας και κατά πολλούς η διάδοχος του Τραμπ, μετά από μήνες εμφανίσεων με πανάκριβα σύνολα, συγκεκριμένου κλασικού στιλ, εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες με ένα φόρεμα πιο χαλαρό και πολύ πιο φθηνό σε σχέση με όσα συνηθίζει να φορά.

Η Ιβάνκα Τραμπ επέλεξε ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα με έναν τεράστιο κρίνο και παιχνιδιάρικο βολάν στο τελείωμα.

• Monday Blues! ? (June 5, 2017)

A post shared by Ivanka Trump Updates™ (@ivankaupdates) on

Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο φόρεμα. Αν και αρκετά φθηνό, φέρει την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ και συγκεκριμένα προέρχεται από τη σειρά που έχει φτιάξει η σχεδιάστρια σε συνεργασία με το οικονομικό βρετανικό μπραντ Target. Η τιμή του φορέματος ήταν αρχικά 31,2 ευρώ και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε έκπτωση και πωλείται αντί μόλις 16 ευρώ. Το φόρεμα, φυσικά, ξεπούλησε.

Η κίνηση της Ιβάνκα Τραμπ να φορέσει ένα Target φόρεμα, που η καθεμιά μπορεί να αγοράσει με σχεδόν 15 ευρώ, σύμφωνα με το Business Insider, μπορεί να εκληφθεί και ως μια προσπάθεια να εμφανιστεί πιο προσιτή στους Αμερικανούς. Το είχε πράξει άλλωστε και η Μισέλ Ομπάμα, κάνοντας ενίοτε πρωτοσέλιδα φορώντας ρούχα από τα Target και από άλλα καταστήματα, πιο προσιτά σε σχέση με αυτά μεγάλων επώνυμων σχεδιαστών. Κατά άλλους ειδικούς, η κίνηση αυτή της κόρης του Αμερικανού προέδρου μπορεί να εκληφθεί και ως μια ενέργεια να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα της και να επιδείξει και το ανεξάρτητο προφίλ της.

Φωτογραφίες: ΑΡ

By