Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Το γήπεδο της ΑΕΚ στο επίκεντρο της εκδήλωσης…

Η «Αγιά Σοφιά» βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

pegasus_LARGE_t_1041_106455672Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ξεκαθάρισε πως «όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο», ενώ στη συνέχεια έγινε καυστικός επισημαίνοντας ότι «δεν επικοινωνεί με το μυαλό του όποιος δεν θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει λογική να μην γίνει το γήπεδο σε αυτή την περιοχή. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα και σήμερα».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση είπε πως «οι παλαίμαχοι είναι η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ και για μένα είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα τους».

Δηλώσεις για την «Αγιά Σοφιά» έκανε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τόνισε:

«Το 2015 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Να γυρίσουμε στη Superleague και εύχομαι να προχωρήσουμε και το γήπεδο και το γήπεδο μας. Να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μας ο Δήμος, γιατί η συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ είναι μυστήρια.

Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν και είναι γνωστή από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ την έκανε γνωστή σ” όλο τον κόσμο, πιστεύω πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας για να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους και να προχωρήσουμε για το γήπεδο».

Η απάντηση στους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς ήρθε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση και είπε: «Θα τα βρούμε γιατί έχουμε κοινό στόχο».

Σε ό,τι αφορά στην εκδήλωση όλα τα μεγάλα ονόματα της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας ήταν εκεί, ενώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας όπως και εκπρόσωποι της ομάδας μπάσκετ, καθώς και άλλοι πολλοί προσκεκλημένοι των Παλαιμάχων του συλλόγου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By