Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Το K for Kiku μας συστήνει τον κήπο του

Για τον πιο ωραίο μήνα της άνοιξης το K for Kiku στο Ψυχικό προτείνει δείπνο στον ατμοσφαιρικό κήπο του!

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής οι ξεχωριστές γεύσεις της Nikkei κουζίνας βρίσκουν το καλοκαιρινό τους καταφύγιο στον απόλυτο προορισμό της γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας!

Τα ανοιξιάτικα βράδια αποκτούν άλλο νόημα στον κήπο του K for Kiku στο Ψυχικό όπου η ιαπωνική και περουβιανή γαστρονομική κουλτούρα δημιουργούν ένα μοναδικό πάντρεμα γεύσεων. Πιάτα με εντυπωσιακά χρώματα τοποθετούνται στη μέση του τραπεζιού δίνοντας το σήμα για τη “μάχη” των chopsticks και την αρχή ενός απολαυστικού δείπνου. Δυνατές γεύσεις, σημαντικοί εκπρόσωποι της Nikkei κουζίνας, εναλλάσσονται και ιντριγκάρουν όλες τις αισθήσεις.

Οι εκλεκτές πρώτες ύλες επεξεργάζονται με απλές τεχνικές που όμως αναδεικνύουν τις μεστές γεύσεις των ξεχωριστών περουβιανών υλικών όπως οι ποικιλίες πιπεριάς και πατάτας που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Υγιεινή και ελαφριά, απόλυτα ταιριαστή με την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, η κουζίνα Nikkei είναι σαφώς πιο απλή από την ιαπωνική, όμως από το μενού δεν λείπουν και κάποια πιο ιδιαίτερα πιάτα με εξεζητημένες τεχνικές.

Το δείπνο συνοδεύεται ιδανικά με δροσερά κοκτέιλ που έχουν ως βασικά συστατικά τους τα sake και pisco, τα παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνία και του Περού. Τα premium ποτά συμπληρώνουν την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές, χωρίς όμως να λείπουν και οι εξαιρετικές ετικέτες  κρασιού από τον ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα.

Ο κήπος του K for Kiku σας προσκαλεί να τον ανακαλύψετε, προσφέροντάς σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής αισθητικής! Ζήστε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι στον απόλυτο ανοιξιάτικο προορισμό της Αθήνας!

Κ for Kiku, Περικλέους 7, Ψυχικό, 0030 210 6776759

By