Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

«Το Καφέ της Χαράς»: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στην επιστροφή του Πώποτα

Όπως αποδείχτηκε οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν για την επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1 «Καφέ της Χαράς», καθώς η τηλεθέαση που συγκέντρωση για το κανάλι ήταν σε απίστευτα υψηλά νούμερα.

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 και της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τη λειτουργία του και καθήλωσε τους τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες τους.

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά επέστρεψε και με βάση τα νούμερα τηλεθέασης αποδείχτηκε ότι ο κόσμος ανυπομονούσε να δει τις νέες περιπέτειες στο Κολοκοτρωνίτσι.

Συγκεκριμένα, το «Καφέ της Χαράς» στη νέα του πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει 40,3% στο γενικό κοινό, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

Μάλιστα, η κωμική σειρά έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο γενικό, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό.

Η κάμερα του «Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο «Διαφάνι», το χωριό όπου εκτυλίσσεται η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου, που έχει φανατικό κοινό, που ανυπομονεί για τα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς.

«1960 Διαφάνι… Μέχρι το 2020, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, κάποια όχι, ελπίζω αυτές τις γιορτές να αλλάξουν και άλλα», ανέφερε ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Ειρήνη, υγεία, ευτυχία! Εγώ δεν θα πω τέτοια. Θα σας καλέσω στο Διαφάνι, το μόνο που δεν έχει Wi Fi, δεν έχει κινητά, δεν έχει τίποτα», σχολίασε ο Γιώργος Σουξές, με τον Κώστα Σαββιδάκη να προσθέτει πως «να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και να βρισκόμαστε εκεί που αναπνέουμε καλά. Όταν η αναπνοή μας είναι καλή, εκεί πρέπει να είμαστε».

Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου ευχήθηκε με χαμόγελο «αφθονία εφ’ όλης της ύλης. Αφθονία υγείας, χρόνου, αγάπης και χρημάτων για να κάνουμε ακριβώς αυτά που θέλουμε».

«Από εμένα ένα δυνατό, όμορφο, με υγεία, χαρές, χωρίς γκρίνια και στεναχώρια 2020» σημείωσε ο Γιάννης Στάνκογλου ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να φέρει «υγεία και λίγο χρόνο περισσότερο».

Ο Γιάννης Κουκουράκης ευχήθηκε στους τηλεθεατές τηςσειράς «ειρήνη μέσα στην καρδιά κυρίως, ζεστασιά μέσα μας, να υπάρχει μια γλυκάδα και εννοείται υγεία πάνω απ’ όλα. Όλα τα άλλα έρχονται».

«Χρόνια πολλά σε όλους, να είμαστε όλοι καλά και πάντα να θυμόμαστε ότι αυτές οι γιορτές είναι για να μας θυμίζουν ότι είναι γιορτές αγάπης και πρέπει να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας γιατί αυτή θεραπεύει τα πάντα», ευχήθηκε με τη σειρά της, η Θεοφανία Παπαθωμά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By