Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Το Kiku ανηφορίζει στο Ψυχικό

Στις 10 Δεκεμβρίου το Kiku παίρνει τα 22 χρόνια ιστορίας και κουλτούρας του, για να ανηφορίσει στο Ψυχικό, σε ένα μαγαζί που θα επιβεβαιώσει ότι μαγαζιά υπάρχουν πολλά, Kiku όμως ένα.

CoverΤο Kiku έχει συνδεθεί με το Κολωνάκι όσο λίγα μαγαζιά της Αθήνας. Τόσο τα χρόνια που πέρασε και συνεχίζει να περνάει εκεί, όσο και η ποιότητα που έχει δώσει από το συγκεκριμένο hot spot του κέντρου, αποτέλεσαν παράγοντες που καθόρισαν τη διαρκή και σταθερή επιτυχία του. Ωστόσο, το καλοκαίρι που πέρασε το Kiku μετά την επιτυχία του στην Μύκονο, κατηφόρισε στα νότια προάστια, στη Βουλιαγμένη με θέα τον κόλπο της και με τις γεύσεις του σε sushi και cocktails να σερβίρουν τον πιο καλό κόσμο της περιοχής αλλά και από άλλα σημεία της Αθήνας, όπου βρήκαν μια καλή αφορμή για να περάσουν αρκετά βράδια σε μια από τις ομορφότερες άκρες της Αττικής.

Φέτος το χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 10 Δεκεμβρίου το Kiku κάνει άλλη μια υπέρβαση, κάνει ένα ακόμη βήμα και ανοίγει τις πόρτες του στο Ψυχικό, σε μια περιοχή όπου επίσης ξέρει να εκτιμάει και να αναδεικνύει τα καλά μαγαζιά. Δια χειρός, διασκόμησης και αισθητικής Σίσσυς Φειδά, ψηλοτάβανο, γεμάτο ξύλο και με κάτι μαγικά φώτα να χύνονται σε όλο το μαγαζί, το Kiku στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει από την πρώτη βραδιά σταθερή επιλογή όσων θέλουν ποιότητα στις εξόδους τους.

Στο bar που θα γεμίσει από χρώματα και cocktails που εμπνέεται ένας εκ των καλύτερων του χώρου, ο Βασίλης Ρούσσος, είναι σίγουρο ίτι θα περάσεις μερικές από τις καλύτερες στιγμές, είτε σε μια καθημερινή πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, είτε σε κάποιο από τα πάρτι που θα στήνονται τα Σάββατα, με θεματικές και έξυπνα concepts. Όσο για το φαγητό, θα το επιμεληθεί ο Χρόνης Δαμαλάς με τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες προσαρμογές της ιαπωνικής κουζίνας στην ελληνική κουλτούρα και γευσιγνωσία.

Μην πούμε περισσότερα. Άλλωστε, στην Ιαπωνία, χώρα που εκπροσωπεί το Kiku θέλουν στοχεύουν στις πράξεις και τα αποτελέσματα, πάντα με την πιο σωστή φιλοσοφία απέναντι στη ζωή και τα πράγματα.

Θα τα πούμε και εκεί, Περικλέους 7.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By